Ankieta

Hej, badam postawy społeczne i do zakończenia badania potrzebuję 50 MĘŻCZYZN Zajmie Wam to 10-12 minut, a mnie uratuje życie! Proszę Was o pomoc…:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Spoko, nie ma problemu. Napisz tylko jak nas znalazłaś, bo jesteśmy młodym tworem w sieci. Napisz parę slow o sobie przy okazji.

1 polubienie

Wpisałam w wyszukiwarkę “forum dla mężczyzn” i poczytalam Wasze wątki i stwieedzilam że madrzy faceci to moze sprobuje :slight_smile:

Prowadze badania w celu pisania artykulow bo pracuje na uczelni:)

Napiszesz coś więcej o celu tego badania?

Te pytania brzmią trochę bardzo jakbys szukała fana lub przedstawiciela makiawelizmu. Z chęcią przeczytam wyniki tej ankiety i się dowiem ile % społeczeństwa jest do okola, które mają cechy socjopatow lub gorzej.

Myślę jakbyś trafiła z tą ankieta na np wykop.pl to wyniki mogłyby być jeszcze ciekawsze.

1 polubienie

Opublikowalam na wykop, to chcieli zdj piersi lub stóp… Badam faktycznie ciemną triadę i chciałabym ją skorelować z przekonaniami polityczno spolecznymi i zobaczyć czy coś wyjdzie. Może nie wyjść nic, ale jestem zainteresowana badaniem przekonań właśnie polityczno spolecznych i znalezienia osobowosciowych korelatow. Jak oblicze i cos wyjdzie to dam znać! W sumie jak nie wyjdzie to tez dam znac. Na ten moment mam 262 osoby przebadane a powinnam miec 300

Wypełnione. Nie musisz wysyłać zdjęcia piersi ani stóp.

1 polubienie

Powodzenia. Napisz czasami coś u nas. Przyda się opinia osoby która zawodowo siedzi w temacie.

1 polubienie

Nie ma problemu, napiszę, dziękuję że jesteście na mnie otwarci

Myślę, że brakujące głosy w ankiecie bez problemu zbierzesz na jeszcze dwóch innych, zaprzyjaźnionych z nami forach:

www.braciasamcy.pl

www.faceciwsieci.pl (niedawno zmienili nazwę na oryginalne Męskie Forum, adres taki sam jak nasz, ale z końcówką .pl)

To fora zrzeszające mężczyzn, którzy kochają kobiety, także z pewnością będziesz mogła liczyć na ich pomoc.

2 polubienia

Odrzucili mnie :frowning: nie chcą takich postów

:rofl: :zany_face: dobre @Johnny, to było dobre.

To był żart - szukaj raczej na FB pod postami Stowarzyszenia na Rzecz Chłopców i Mężczyzn czy Fundacji Masculinum, tam jest szansa na znalezienie jakichś normalnych facetów, dla których nie będziesz z definicji wrogiem. Ale ogólnie ciężko z tym :slightly_smiling_face:

1 polubienie

O matko :woman_facepalming::woman_facepalming: nie skumalam Ale siara

1 polubienie

@Maria1991 wyszlo ci cos z tej ankiety?